• Ακολουθήστε μας
Η Ελλάδα που εμπνέει
Γκίκας, Craxton, Leigh Fermor: η γοητεία της ζωής στην Ελλάδα
Κουμπάρη 1,Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη

Η Ελλάδα που εμπνέει

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Την ανασκόπηση της ζωής και του έργου τριών σημαντικών δημιουργών 20ού αιώνα και στενών φίλων, μέσα από την τέχνη επιχειρεί το Μουσείο Μπενάκη, μέσα από την έκθεση "Γκίκας, Craxton, Leigh Fermor: η γοητεία της ζωής στην Ελλάδα".

Η έκθεση εστιάζει στο έργο των Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα,  John Craxton και Patrick Leigh Fermor. Αντανακλά μέσα από τα κείμενα του Leigh Fermor και το ζωγραφικό έργο του Γκίκα και του Craxton, τις εξερευνήσεις τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, με πηγές έμπνευσης την Ύδρα, την Καρδαμύλη, την Κρήτη και την Κέρκυρα. Μια επισκόπηση, τόσο της προσωπικότητας και του αλληλένδετου έργου τους, όσο και των όψεων της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της ζωής τους, παρουσιάζεται σε μια έκθεση-αφιέρωμα στους τρεις μεγάλους δημιουργούς που τίμησαν με το έργο τους τη χώρα που τους ενέπνευσε.

Γκίκας, Craxton, Leigh Fermor: η γοητεία της ζωής στην Ελλάδα

Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2017
Μουσείο Μπενάκη
Κουμπάρη 1,Αθήνα, τηλ.: 2103671057
Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη, Παρασκευή: 9:00 – 17:00
Πέμπτη, Σάββατο: 9:00 – 00:00
Κυριακή: 9:00 – 15:00
Είσοδος 5 - 7 ευρώ
Τιμές εισιτηρίων
Κανονικό: 7€
Μειωμένο: 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.