• Ακολουθήστε μας
Το διάσημο café
Hard rock café
Ανδριανού 52, Αθήνα

Το διάσημο café

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γνωστό σε όλο τον κόσμο το  Hard Rock café, προσφέρει cocktails και εντυπωσιακά πιάτα αλλά πάνω από όλα ωραία rock ‘n’ roll μουσική. Στην Αθήνα έχει μετακομίσει στο Μοναστηράκι, σε ένα νεοκλασικό που από μόνο του είναι εντυπωσιακό.

Το Σάββατο που πήγαμε είχε αφιέρωμα στον Bob Marley μιας και έκλειναν 71 χρόνια από την γέννηση του, και η μουσική ήταν εμπλουτισμένη με reggae κομμάτια.

Η διακόσμηση του δεδομένη, με rock memorabilia, όπως μια ακουστική κιθάρα με αυτόγραφο του Chris Martin των Coldplay, ένα μαύρο μπάσο με καρφιά που ανήκει στον Αμερικανό rocker, Gene Simmons.
Η αυθόρμητη ευγένεια και η ζωντάνια του προσωπικού ήταν πραγματική αλλαγή από τα δήθεν που βρίσκεις σε άλλα μέρη.
Το κοινό κυρίως στα late 30s, κάποιοι είχαν φέρει και τα παιδιά τους για να τα εισάγουν από νωρίς στο rock n’ roll.  Τα πιάτα πηγαινοέρχονταν εντυπωσιακά και από εμφάνιση αλλά και από μέγεθος.
Εμείς πήραμε 3 mojito και ένα συνοδευτικό πιάτο από φιλετάκια κοτόπουλου παναρισμένα ωραία και ζουμερά από μέσα.  Πληρώσαμε 33€.

Ένα μέρος που μπορείς να επισκεφθείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, και κάπως έτσι ξεκινά το ταξίδι...

Διαγωνισμός: 

Για τους φιλούς μας στο Red Umbrella σας προσφέρουμε σαν δώρο, ένα γεύμα για δύο, αξίας 50€. Συμμετοχή εδώ

Hard rock café

Ανδριανού 52, Αθήνα
Τηλ. 210 3245170
ΩΡΑΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ:
Καθημερινά: 12:00 μ.μ-00:00 π.μ
ΩΡΑΡΙΟ CAFE-ΜΠΑΡ:
Καθημερινά: 09:00 π.μ- 01:00 π.μ
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ROCK SHOP:
Καθημερινά: 09:30 π.μ -00:00 π.μ
Τιμές κοκτέιλ ~8€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.