• Ακολουθήστε μας
Εναλλακτικές ταξιδιωτικές αποδράσεις
Διαδρομές υψηλού κινδύνου
Ευμολπιδών 41, Αθήνα

Εναλλακτικές ταξιδιωτικές αποδράσεις

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μας αρέσει να βλέπουμε πρωτοποριακές θεατρικές προσεγγίσεις και γι' αυτό βρεθήκαμε την προηγούμενη Τετάρτη στον όμορφο χώρο του 104 ώστε να παρακολουθήσουμε την παράσταση "Διαδρομές υψηλού κινδύνου".

Ένας επιπλέον λόγος υπήρξε βέβαια το γεγονός οτι το συγκεκριμένο έργο του του Καταλανού συγγραφέα Ιγνάσι Γκαρσία έχει διακριθεί με βραβείο Buero Vallejo.
Η πανέξυπνη αυτή ιστορία μας μεταφέρει σε μια παράξενη ξενάγηση τουριστών με ιδιαίτερα γούστα, σε ένα εμπόλεμο περιβάλλον. Ρεαλισμός αλλά και μια σκωπτική ματιά στα δεινά της σύγχρονης εποχής.

Αγαπάμε τις νέες μορφές έκφρασης γι' αυτό και προσφέρουμε διπλές προσκλήσεις για 2 τυχερούς φίλους μας.
Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει αύριο Τρίτη 12/11, στις 15:30.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Παλίλης, παίζει η Ζωή Ξανθοπούλου.

Διαδρομές υψηλού κινδύνου

Μέχρι: 8/1/14
Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41, Γκάζι
Τηλ: 210 3455020
Κάθε Τετάρτη στις 21:15
Διάρκεια : 60’
Είσοδος : 10€, 5€ άνεργοι - ατέλειες

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.