• Ακολουθήστε μας
Εσύ τολμάς;
Τέλειοι Ξένοι

Εσύ τολμάς;

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας έγινε διασκευή από τον Θοδωρή Αθερίδη και παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό με ένα καστ αγαπημένων ηθοποιών.

Οι "Τέλειοι Ξένοι" θέτουν ένα απλό ερώτημα:"θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν;"

Οι ήρωες της ταινίας μπλέκονται σε ένα παιχνίδι, χωρίς ασφαλώς να είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται... Μένει όλοι μας να ανακαλύψουμε αν τελικά θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται!

Τέλειοι Ξένοι

Ελληνική κομεντί 2016
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χριστίνα Βαρώτσου
Η ταινία κυκλοφορεί από χθες 15 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.