• Ακολουθήστε μας
Μουσική, χορός, τραγούδι!
Mamma mia
Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα,
Ακροπόλ

Μουσική, χορός, τραγούδι!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ζωντανεύοντας κάτι από την επιτυχία του West End το διασκεδαστικό μιούζικαλ «Mamma Mia», βασισμένο στο κείμενο της Κάθριν Τζόνσον και στις θρυλικές μελωδίες και τα τραγούδια των ABBA, έρχεται να μας ξεσηκώσει αυτόν τον χειμώνα!

Η Σόφι, λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της Σκάι, αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της. Διαβάζοντας το νεανικό ημερολόγιο της μαμάς Ντόνα­, μαθαίνει για το χίπικο παρελθόν της και τους τρεις άντρες στη ζωή της εκείνη την εποχή, άρα και τους ισάριθμους πιθανούς μπαμπάδες... Οι τρεις μεταξύ τους άγνωστοι άντρες, λαμβάνουν ένα γράμμα από τη Σόφι, φτάνουν καλεσμένοι στο γάμο και το ερωτικό παρελθόν της Ντόνα αναβιώνει... σε ένα ελληνικό νησί!
 
Η Δέσποινα Βανδή καταφέρνει με την αμεσότητα και το χάρισμα της φωνής της να γοητεύει το κοινό. Η παρουσία της Demmy είναι μια αποκάλυψη ενώ το κωμικό στοιχείο κυριαρχεί στις ερμηνείες των Μπέττυ Μαγγίρα και Μαριέλλας Σαββίδου. Άξιοι συμπρωταγωνιστές και οι Άκης Σακελλαρίου, Αργύρης Αγγέλου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης .

Mamma mia

Μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπγιόρν Ούλβεους
Ακροπόλ
Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα, τηλ.:2103648303
Διαρκεια : 140 '
Σκηνοθ.-απόδοση:Θ. Μαρσέλλου
Ερμηνεύουν: Δ. Βανδή, Άκης Σακελλαρίου, Αλ. Μπουρδούμης, Μπ. Μαγγίρα, Αργ. Αγγέλου, Demy.
Παραστάσεις :
Απόγ.: Τετ. 6.30 μ.μ., Σάβ. 5.45 μ.μ., Κυρ. 5 μ.μ. Βραδ.: Πέμ.-Σάβ. 9 μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων : € 40, 30, 25, 20, 15.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.