• Ακολουθήστε μας
Ιστορίες Ελληνικού Μέταλ
Ανάκληση Αναμνήσεων
Λεωφ. Λαυρίου 1, Λαύριο
Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου του Ε.Μ.Π.

Ιστορίες Ελληνικού Μέταλ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ένα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενηλίκους παρέχεται από το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο και πραγματικά αξίζει να το ζήσετε.
Απευθύνεται σε ομάδες ατόμων με διάθεση να συλλέξουν στοιχεία για τη Γαλλική Εταιρεία Μεταλλείων Λαυρίου με τη μέθοδο του ιστορικού, αξιοποιώντας τόσο τα δεδομένα από το χώρο καθώς και από τις συλλογές του Μουσείου. Πέραν όμως αυτού θα έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν πληροφορίες και να ακούσουν βιώματα από τους ίδιους τους πρώην εργαζόμενους ως ζωντανές πηγές.
"Ανάκληση Αναμνήσεων" ο τίτλος του προγράμματος. Σκοπός το ξαναζωντάνεμα μιας μακρινής βιομηχανικής εποχής μέσω της Γαλλικής Εταιρείας Μεταλλείων Λαυρίου και η γνωριμία των νεότερων με πτυχές της ιστορίας του τόπου μας που δεν γράφτηκαν ποτέ σε κανένα σχολικό βιβλίο.
Μαζέψτε λοιπόν τους φίλους σας ή και τις οικογένειές σας και κανονίστε την επίσκεψή σας. Μια σπάνια εμπειρία που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να βιώσετε.
 

Ανάκληση Αναμνήσεων

Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου του Ε.Μ.Π.
Λεωφ. Λαυρίου 1
Διάρκεια: 90'
Κόστος: 8€ το άτομο και 6€ για μη κερδοσκοπικούς φορείς
Πληροφορίες - συμμετοχές: Καθημερινά 9:00 – 13:00
Tηλ: 2292025575
Στους επισκέπτες παρέχεται έκπτωση 20% στο καφέ - εστιατόριο που λειτουργεί μέσα στο Τεχνολογικό Πάρκο
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.