• Ακολουθήστε μας
Λουλούδι στο Σύνταγμα
ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΝΟΣΤΙΜΙΑΣ
Λέκκα 22, Αθήνα

Λουλούδι στο Σύνταγμα

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ένα έχω να σας πω. Όταν περπατάτε στο κέντρο πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί μέσα σε στοές, μέσα σε εσοχές του δρόμου μπορείς να βρεις "λουλούδια".
Εμείς περπατούσαμε στη Λέκκα. Έχουμε περάσει πολλές φορές χωρίς όμως να παρατηρούμε τριγύρω. Και ξαφνικά στην είσοδο μίας στοάς γράφει για το καφενείο του Τριαντάφυλλου. Η ατμόσφαιρα αμέσως μας έκανε εντύπωση και μπήκαμε από περιέργεια.
Ναι μεν ήταν σαν καφενείο από τα παλιά, αλλά είχε τραπεζάκια έξω και ο κόσμος που καθόταν δεν είχε καφέ ή άλλα ροφήματα, αλλά είχαν κάτι ψαράκια και μεζέδες που μοσχοβολούσαν και σου άνοιγαν την όρεξη.
Λοιπόν καθίσαμε. Ο κατάλογος μικρός, περιεκτικός. Ο κος Τριαντάφυλλος, ευγενικός και φιλόξενος, ήρθε να πάρει την παραγγελία μας, ενημερώνοντας μας ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες λόγω της μείωσης του Φ.Π.Α.
Πήραμε μία χωριάτικη, αθερίνα που ήρθε σε ένα βουναλάκι, μικρή, καλοτηγανισμένη χωρίς να μυρίζει λαδίλα και ένα θράψαλο στη σχάρα που ήρθε καλοψημένο και ζουμερό. Επίσης εξαιρετικούς κολοκυθοκεφτέδες, σίγουρα τους καλύτερους που έχουμε φάει στην Αθήνα. Τα συνοδεύσαμε με τσίπουρο. Τελειώσαμε με σταφύλι που μας προσέφεραν.
Πληρώσαμε 32€ τα δύο άτομα και φύγαμε με την υπόσχεση να ξανάρθουμε για να εξερευνήσουμε τις άλλες επιλογές του καταλόγου.

Προσφορά για τα μέλη μας:
Ένα εντελώς δωρεάν γεύμα 2 ατόμων με σαλάτα, ορεκτικό καθώς και 2 κυρίως πιάτα επιλογής σας, συνοδευμένα με ½ κιλό κρασί.
Για να κερδίσεις αυτό το γεύμα πάτα τώρα το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου!
Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 8/10, στις 12:30

 

ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΝΟΣΤΙΜΙΑΣ

Λέκκα 22, Αθήνα (εντός της στοάς)
Τηλ. 2103227298
Ανοικτά μόνο τα μεσημέρια πλην Κυριακής
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.