• Ακολουθήστε μας
Μπες, δες κι απόλαυσε
Οικογένεια Μπες-Βγες
Ευμολπιδων 41, Γκάζι
Black Box, Θέατρο 104

Μπες, δες κι απόλαυσε

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η ομάδα 4frontal ξέρουμε ότι λατρεύει να καταπιάνεται με τη  μεταφορά μη θεατρικών κειμένων στη σκηνή καταφέρνοντας έτσι να παράγει πρωτότυπα έργα. Για το λόγο αυτό έχει κερδίσει περίοπτη θέση τόσο στην εκτίμησή, όσο και στις προτάσεις μας.

Αυτή τη φορά επέλεξε να δουλέψει πάνω στο σουρεαλιστικό μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη "Οικογένεια Μπες-Βγες". Έφτασα στο χώρο του 104 στο Γκάζι γεμάτος περιέργεια, αφού δεν μπορούσα να φανταστώ, πως ένα τόσο ρηξικέλευθο κείμενο γίνεται να αποκτήσει θεατρική υπόσταση.

Οφείλω να ομολογήσω πως από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο εγκατέλειψα κάθε μου συστολή. Αυτή η καλοδουλεμένη ομάδα κατάφερε να πιάσει το θεατή της από "το γιακά" και να τον μεταφέρει σ' έναν κόσμο πέρα από συμβάσεις και λογική. Εκεί μείναμε όλοι για περίπου ένα δίωρο. Όταν μας "προσγείωσαν" ξανά μας ξύπνησε, από αυτό το παράξενο όνειρο, ένα δυνατό χειροκρότημα που προέρχονταν τα ίδια μας τα χέρια.

Μπορεί να επιστρέψαμε έτσι στη στείρα πραγματικότητα όμως μια τέτοια εμπειρία νομίζω πως είναι ικανή ώστε να σας μείνει αξέχαστη, καθώς και να αγαπήσετε και πάλι το θέατρο που πάντα βρίσκει τρόπους να εκφράζει το νέο και να αποθεώνει την ομαδικότητα που συνδυάζεται με το ταλέντο!

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς μια υπέρ-προνομιακή προσφορά. Έτσι οι φίλοι του Red Umbrella που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν την παράσταση τη Δευτέρα 14/12 και Τρίτη 15/12 μπορούν να επωφεληθούν εκπτωτικών εισιτηρίων 1+1 (δηλαδή 12€ για 2 άτομα).
Για Δευτέρα 14/12 δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ
Για Τρίτη 15/12 δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποκτήσετε την ειδική αυτή έκπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής.
Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του θεάτρου οι δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι μόνο όσοι ειδοποιηθούν με sms στο τηλέφωνο επικοινωνίας που δήλωσαν.

Οικογένεια Μπες-Βγες

Ομάδα 4frontal
Μέχρι 12 Ιανουαρίου 2016
Νέα παράταση παραστάσεων μέχρι 5 Απριλίου 2016
Παραστάσεις: Δευτέρα- Τρίτη 21.15 μ.μ.
Black Box, Θέατρο 104
Ευμολπιδων 41, Γκάζι
Τιμή εισιτηρίου 12€
Μειωμένο 8€
Ατέλειες 5€
Διάρκεια παράστασης: 120’ με διάλειμμα

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.