• Ακολουθήστε μας
O Κανένας είμαι εγώ
Ο Κανένας

O Κανένας είμαι εγώ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πώς θα ήταν η ζωή μας αν αντί να επιλέγουμε μπορούσαμε να βιώνουμε όλα τα ενδεχόμενα; Μια αφήγηση γύρω από τη ζωή ενός ανθρώπου που ξεκινά πριν καν ο ίδιος γεννηθεί, και φτάνει μέχρι και την τελευταία μέρα που πεθάνει σαν τον τελευταίο θνητό!

Αυτή είναι η ταινία του σκηνοθέτη Ζακο Βαν Ντορμαέλ που εστάζει στον Νέμο και χωρίζεται σε τρεις σταθμούς. Στα 9 του, όταν οι γονείς του χώρισαν, στα 16 όταν ερωτεύεται τις γυναίκες του και στα 34. Μια συνολική αναδρομή στο παρελθόν, του εκατονεικοσάρη πλέον άνδρα, ο οποίος, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο δεν έχει γίνει αθάνατος .

Και μπορεί τα παραπάνω να σας ακούγονται χαοτικά, όμως η ταινία με τίτλο "Ο Κανένας" έχει αρχή, μέση, τέλος και είναι απόλυτα κατανοητή. Την είδαμε στο σπίτι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ενθουσιαστήκαμε, ελπίζουμε κι εσείς!

Ο Κανένας

Mr. Nobody
Παραγωγή 2009
Διάρκεια 138'
Σκηνοθέσία-Σενάριο: Jaco Van Dormael
Ηθοποιοί: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.