• Ακολουθήστε μας
Μέχρι τα ουράνια σώματα!
Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος: Αστεροειδείς και Κομήτες
Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο
Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Μέχρι τα ουράνια σώματα!

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Μια ολοκαίνουρια ψηφιακή παράσταση φιλοξενεί πλέον το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου για να να μας ταξιδέψει σ’ έναν κόσμο μηδενικής βαρύτητας, με πρωταγωνιστές αστεροειδείς και κομήτες!

Οι «Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος: Αστεροειδείς και Κομήτες» απογειώνουν τις αισθήσεις, μέσα από μια εικονική περιήγηση, από τη Ζώνη των Αστεροειδών μέχρι την ευρύτερη περιοχή της Ζώνης Kuiper.

Οι αστρονόμοι έχουν υλοποιήσει αρκετές διαστημικές αποστολές για την εξερεύνηση αυτών των ουράνιων σωμάτων, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν σε πολλά καίρια ερωτήματα που σχετίζονται με τη γέννηση του Ηλιακού μας συστήματος, με την προέλευση του νερού, αλλά και των πρώτων πολύπλοκων οργανικών μορίων στην Γη. Ευκαιρία για μια απόδραση που εξιτάρει τη φαντασία και παρέχει γνώση!

Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος: Αστεροειδείς και Κομήτες

Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο, τηλ 2109469600
Διάρκεια: 40΄
Προτείνεται για Ηλικίες 10+
Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών
Κι εδώ το trailer της ταινίας
Εισιτήρια: Κανονικό 6€, μειωμένο 4€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.