• Ακολουθήστε μας
Μια fiesta για τις ψυχές
Η ημέρα των νεκρών
Ερμού 134-136, Θησείο
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Μια fiesta για τις ψυχές

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αυτό το τριήμερο δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Αναφέρομαι στο μεγάλο παραδοσιακό εορτασμό της Ημέρας των Νεκρών που ξεκινά στις 31 Οκτωβρίου και θα κορυφωθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Ο Μεξικάνικος μύθος θέλει τις ψυχές αγαπημένων προσώπων που έχουν πεθάνει, να επιστρέφουν ώστε να επισκεφτούν τους δικούς τους. Εδώ δεν έχει μάγισσες και κολοκύθες, αλλά μια αντίληψη για το θάνατο που συνδυάζει το σεβασμό, τη στοργή και συνάμα μια φοβερή αίσθηση χιούμορ, που φτάνει ως τη σάτιρα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα βρείτε πιο κάτω είναι πραγματικά πλούσιο για να ικανοποιήσει λογιών λογιών γούστα. Εμείς εστιάζουμε στη Σαββατιάτικη Fiesta με χορευτική μουσική στο χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (πεζόδρομος Ερμού). Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και τον στολισμένο κατά τα μεξικανικά έθιμα παραδοσιακό βωμό Αltar.

Η ημέρα των νεκρών

Από 31/10 ως 2/11
Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα
Fiesta 1/11 από τις 21:00
Στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων
Ερμού 134-136, Θησείο, τηλ: 21 0325 2214
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.