• Ακολουθήστε μας
Ματιές στο μέλλον
Βόλτα στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
Πάνω στην Εσπλανάδα, Παλαιό Φάληρο
Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ

Ματιές στο μέλλον

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ως οδηγός αυτοκινήτου που τα καθημερινά δρομολόγια με φέρνουν δίπλα από το απέραντο και φαντασμαγορικό εργοτάξιο του παλιού Ιππόδρομου στο Φάληρο, η περιέργεια μ' έκανε να περπατήσω την Εσπλανάδα ώστε να μάθω περισσότερα.
Εκεί συνάντησα μια προσωρινή κατασκευή γνωριμίας των επισκεπτών με το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Σκοπός της να δοθεί στο κοινό η ευκαιρία για μια επίσκεψη και ξενάγηση στο εργοτάξιο, να αντιληφθεί τη δομή του χώρου που στα τέλη του επόμενου έτους θα στεγαστεί η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, η Εθνική Λυρική Σκηνή και φυσικά το εντυπωσιακό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος έκτασης 170.000 τ.μ.!
Σχεδιασμένο από Έλληνες φοιτητές αρχιτεκτονικής, το Κέντρο Επισκεπτών προσφέρει επίσης ένα "στιγμιότυπο " του τι είναι να έρθει στο τέλος του 2015 σ' αυτό το υπέροχο κομμάτι γης του Φαληρικού Δέλτα, μέσα από εκθέσεις και δραστηριότητες για ενήλικες, μικρά παιδιά και έφηβους.
 

Βόλτα στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ

Μέχρι τα τέλη του 2015
Πάνω στην Εσπλανάδα (πρόσβαση από Πλατεία Νερού)
Ώρες λειτουργίας : Τρίτη έως Κυριακή 10:00 π.μ. - 16:30 μ.μ.
Δωρεάν Είσοδος & Ξεναγήσεις
Κρατήσεις Ξεναγήσεων εδώ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.