• Ακολουθήστε μας
Όνειρο ...Χριστουγεννιάτικης νύχτας
ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Όθωνος 100, Κηφισιά

Όνειρο ...Χριστουγεννιάτικης νύχτας

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου (που είχα την τύχη να βρεθώ εκεί) έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, το Αίθριο Κέντρου ΓΑΙΑ, του μουσείου φυσικής ιστορίας Γουλανδρή, γίνεται ένας παραμυθένιος κόσμος με εικόνες και φωτισμούς , με την συνεργασία της Αμερικάνικης εταιρίας εξελιγμένης ψηφιακής τεχνολογίας Sky-Skan που έχει δημιουργήσει πλανητάρια ανά τον κόσμο.
Έτσι μικροί και μεγάλοι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε ειδικό θόλο με ψηφιακές προβολές. Τα «7 θαύματα του κόσμου», το «Διάστημα» και τα «Χαρούμενα Χριστούγεννα» σας ταξιδεύουν. Και όλα αυτά σε τεχνολογία εικόνας υψηλής ανάλυσης!
Επίσης ένας ξεχωριστός παιδότοπος στους χώρους του Μουσείου έχει στηθεί για να μεταδώσει γνώση και αξίες στα παιδιά. Πρωτότυπα προγράμματα βασισμένα σε ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων από όλο τον κόσμο θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες.
Να μην ξεχάσω ακόμα να αναφέρω το καφέ-εστιατόριο του Κέντρου ΓΑΙΑ που περιμένει πάντα τους επισκέπτες με απολαυστικές λιχουδιές αλλά και πλήρεις προτάσεις για γεύμα

ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μουσείο Γουλανδρή
Είσοδος από:
Κέντρο ΓΑΙΑ
Όθωνος 100
Τηλ. 2108015870
Καθημερινές: 9:00–16:00
Σαββατοκύριακα & 26 Δεκεμβρίου: 10:00–18:00
Κλειστά:10,17 & 25/12 & Πρωτοχρονιά
Εισιτήρια:
6€ παιδικό,10€ ενήλικες, Οικογένειες με 2 παιδιά 30€, με 3 παιδιά 34€, Παιδιά έως 4 δωρεάν

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.