• Ακολουθήστε μας
Με νησιώτικο αέρα
Ψαράδες
Ζησιμοπούλου 52, Π. Φάληρο

Με νησιώτικο αέρα

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, που θέλει το άσπρο να είναι το κυρίαρχο χρώμα σε ταβέρνες και μεζεδοπωλεία,  και με το  θαλασσινό και νησιώτικο ντεκόρ, προϊδεάζεσαι θετικά, όταν μπαίνεις στο ψαρο-εστιατόριο «Ψαράδες».
Ο χώρος, άνετος και λειτουργικός, με τα τραπέζια να έχουν τη σωστή απόσταση μεταξύ τους ώστε να μη μπλέκονται οι συζητήσεις και έτσι να εξασφαλίζεται και η απαραίτητη χαλάρωση για να απολαύσεις το φαγητό.
Για το φαγητό ήρθαμε και εμείς,  γιατί μας είπαν ότι χρησιμοποιούν ότι πιο φρέσκο και καλό βρίσκουν στην αγορά, σύμφωνα με την εποχή.
Η παραγγελία μας περιελάβανε: κυκλαδίτικη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα και κρίταμο, ντομάτα, αγγούρι, κάπαρη, ροδέλες ελιάς, πολύχρωμες πιπεριές, και παξιμαδάκι), ταραμά (με κρίταμο και αυγά χελιδονόψαρου!!!), μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας που ήταν γευστικότατα , κριθαρώτο με σουπιές, ετοιμασμένο στο μελάνι τους, και τόνο σεβίτσε σερβιρισμένο σε γρανιτένιο πιάτο.  Η αλήθεια είναι ότι το παρακάναμε λίγο.  Βασικά θέλαμε να παραγγείλουμε και άλλα αλλά μας σταμάτησε ο ευγενέστατος σερβιτόρος.  Ήπιαμε εμφιαλωμένο τσίπουρο.
Στο τέλος για να αλλάξουμε γεύση παραγγείλαμε κρέμα λεμονιού με μαρέγκα. Πληρώσαμε 65€ αλλά το άξιζε.

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Π. Φάληρο
Tηλ.  210 9414188
Ανοιχτά καθημερινά 12:30-00:30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.