• Ακολουθήστε μας
Πρωτότυπη μπυραρία για παρέα
Berlin by 5 Drunk Men
Τιμοθέου 8, Παγκράτι

Πρωτότυπη μπυραρία για παρέα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι μπυραρίες είναι από τα μέρη που συχνά επισκέπτομαι καθότι λάτρης της καλής μπύρας. Η συγκεκριμένη μπυραρία όμως ξεχωρίζει, καθώς έχει το πιο πρωτότυπο σύστημα σερβιρίσματος που έχω δει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Το όνομα της  "Berlin by 5 Drunk Men" και είναι από τα πιο cozy μαγαζιά που έχω επισκεφθεί. Ωραία ατμόσφαιρα και εξαιρετική ροκ μουσική.
Αντί για τραπέζια έχει πάγκους με την εξής πρωτοτυπία. Πάνω σε κάθε πάγκο έχει δύο κάνουλες αυτόματου σερβιρίσματος με παγωμένη μπίρα, langer ή weiss. Διαλέγεις και πίνεις όσο θέλεις, όποτε θέλεις με όσο αφρό θέλεις. Η κατανάλωση εμφανίζεται αυτόματα σε έναν μεγάλο φωτεινό πίνακα και δεν αργεί η στιγμή που η μία παρέα ανταγωνίζεται την άλλη στο σκορ.
Η παρέα μας αποτελούνταν από έξι άτομα και γρήγορα παρασυρθήκαμε σε ένα υγιή ανταγωνισμό μπυροκατάνυξης στον οποίο βγήκαμε δεύτεροι, αλλά πραγματικά το διασκεδάσαμε και αστειευτήκαμε με τις άλλες παρέες.
Συνοδέψαμε τις μπύρες με ποικιλία tapas που ήταν καλή, ότι χρειαζόταν για τις μπύρες που πίναμε.
Περάσαμε τέλεια μόνο που για την επιστροφή πήραμε... ταξί!

Berlin by 5 Drunk Men

Τιμοθέου 8, Παγκράτι
Καθημερινά 5:30 μ.μ. - 2:30 π.μ.
Τηλ.: 2107010006
Τιμές μπύρας: Lager 3 € τα 400ml, Weiss 4.20€ τα 500ml
Τάπας για δύο άτομα  7€

Αφορά επίσης: 
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.