• Ακολουθήστε μας
Μια επιστολική σχέση
Ερωτικά Γράμματα
ΗΣΑΠ Νέο Φάληρο,

Μια επιστολική σχέση

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση είχα την τύχη να παρακολουθήσω πριν μερικές ημέρες στο Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα που βρίσκεται δίπλα στο σταθμό ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Νέου Φαλήρου.
Στα "Ερωτικά Γράμματα", οι πολύπειροι ηθοποιοί Κάρμεν Ρουγκέρη και Νίκος Δαφνής ξεδιπλώνουν τις εκφραστικές ικανότητες που διαθέτουν και παρουσιάζουν ένα αποτέλεσμα που αγγίζει τη ψυχή, πλημμυρίζοντας το θεατή με συναισθήματα.
Το έργο μας μεταφέρει στη μυσταγωγία μιας ερωτικής σχέσης "δι' αλληλογραφίας" ανάμεσα στη Μελίσσα και τον Άντυ, που διαρκεί 50 χρόνια κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, με καμβά τις ΗΠΑ.
Μια επιπόλαιη σχέση ανάμεσα σε δυο παιδιά, έφηβους, ενήλικες με την ποιότητα του γραπτού λόγου και σημείο στίξης την απόσταση. Μια παράσταση που τολμώ να πω πως μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς φίλους του θεάτρου.
Μια εμπειρία έντονης συναισθηματικής φόρτισης και μια γλυκιά προσωπική λύτρωση για τον θεατή, που αξίζει να ζήσετε αυτές τις γιορτές!

Ερωτικά Γράμματα

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα
Πλατεία ΗΣΑΠ Νέο Φάληρο, τηλ:2104816200
Μέχρι: Κυριακή των Βαΐων
Παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή 19:00
Είσοδος: 12 €, Φοιτητικό - Υπερήλικοι - Άνεργοι 7 €

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.