• Ακολουθήστε μας
Το Blackout του Κ. Βήτα
Κ. ΒΗΤΑ & ARTéfacts ensemble
Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα

Το Blackout του Κ. Βήτα

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

O Κωνσταντίνος Βήτα είχε πάντα τον τρόπο να γοητεύει. Κάποτε με τη Ντισκολάτα και τους Στέρεο Νόβα, μετέπειτα με την άνεσή του να γράφει κινηματογραφική μουσική για ταινία με τίτλο "Η Επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά", ενώ λίγο αργότερα δημιουργεί τη θεσπέσια μουσική της παράστασης 2 του Δ. Παπαιωάννου. Πολλές ακόμα δημιουργίες και συμπράξεις, όπως αυτή με τη Δήμητρα Γαλάνη, που άφησε ως παρακαταθήκη, το αγαπημένο μου "Κόκκινο Κοχύλι".
Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γιατί ο Κωνσταντίνος Βήτα δεν σταματά να κοιτά μπροστά και να πειραματίζεται. Αυτή τη φορά προσπαθεί να μας αποδείξει πως η ηλεκτρονική μουσική του δεν είναι εξαρτημένη ούτε από το ηλεκτρικό ρεύμα! Του αρκούν 20 σολίστ, δηλαδή οι ARTéfacts και η ξεχωριστή φωνή της Θεοδώρας Μπάκα είναι ό,τι χρειάζεται για να το αποδείξει.
Δύο βραδιές στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών είναι αρκετές για να μας πείσουν πως τα ακουστικά όργανα είναι σε θέση ν' απελευθερώσουν την υπέροχη ηλεκτρονική μουσική του!

Κ. ΒΗΤΑ & ARTéfacts ensemble

28-29/9
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107
τηλ: 2109005800
Είσοδος:15€,18€,28€
Μειωμένο: 10€,12€,15€
Άνεργοι 5€
Ηλεκτρονική κράτηση

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.