• Ακολουθήστε μας
Αξεπέραστη σοκολάτα
Σοκολάτα 56
Eρµού 56, Αθήνα

Αξεπέραστη σοκολάτα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες σοκολατερί ανοίγουν στην Αθήνα, βλέπετε έγιναν και αυτές της μόδας. Για μένα που λατρεύω τη σοκολάτα ρόφημα η καλύτερη σοκολατερί είναι η Σοκολάτα 56. Ένα γουστόζικο μέρος, κρυμμένο μέσα σε μια στοά στην Ερμού, πραγματικά ο παράδεισος της σοκολάτας.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει πολλά είδη κουβερτούρας Valrhona (από τις καλύτερες σοκολάτες διεθνώς), με διάφορα αρώματα και γεύσεις. Εγώ λατρεύω την κλασσική (αξεπέραστη!) αλλά και αυτή με πορτοκάλι. Για το ποια θα διαλέξετε μην αγχώνεστε, οι κυρίες που σερβίρουν είναι πολύ φιλικές και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να παραγγείλετε αυτή που σας ταιριάζει.
Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε περισσότερες γεύσεις γιατί όποιος πάει σε αυτή τη σοκολατερί μία φορά, ξαναπάει σίγουρα. Το μόνο αρνητικό είναι η τσιμπημένη τιμή 5,50€ αλλά η αλήθεια είναι ότι η Valrhona στοιχίζει.

Σοκολάτα 56

Eρµού 56, Αθήνα
Τηλ. 2103229919
Ανοιχτά καθημερινά 9.00-22.00
Κυριακή κλειστά
Σοκολάτα ρόφημα από 5,50€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.