• Ακολουθήστε μας
Νέοι καλλιτέχνες και social
Atopos Unlocked - David Marinos
Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο
ATOPOS

Νέοι καλλιτέχνες και social

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Όταν πρωτοείδα το υπέροχο νεοκλασικό της οδού Σαλαμίνος στο Μεταξουργείο εντυπωσιάστηκα τόσο που θέλησα να μάθω περισσότερα. Έτσι έμαθα για τον πολυχώρο πολιτισμού Atopos.

Σήμερα το Απόγευμα, σας προτρέπω να βρεθείτε εκει για να γνωρίσετε από κοντά το παιδί θάυμα David Marinos. Ο 16χρονος  Ελληνοουκρανός, καλλιτέχνης που έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του μέσω της ψηφιακής του παρουσίας. Στη διάρκεια της έκθεσης Atopos Unlocked που εγκαινιάζετε θα δημιουργήσει στο Open Studio της Atopos πρωτότυπα έργα, ώστε να συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα του οργανισμού.

Atopos Unlocked ονομάζεται το νέο πρόγραμμα που ως αντικείμενο έχει την απεικόνιση του γυμνού από τη νέα γενιά καλλιτεχνών που εκφράζεται από το Tumblr (γκουγκλάρετέ το για να μάθετε περισσότερα) αλλά και πιο ...παραδοσιακών social media. Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής θα παρουσιαστεί και στο Παρίσι το 2015.

Δείτε το πρώτοι στην πόλη μας!

Atopos Unlocked - David Marinos

Μέχρι 19/11/2014
ATOPOS
Σαλαμίνος 72 Μεταξουργείο, τηλ: 2108838151
Εγκαίνια: Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 19:00-23:00
Ημέρες: 5,12,19/11ATOPOSATOPOS
Ώρες:14:00-22:00
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.