• Ακολουθήστε μας
Μουσικές ιστορίες
IΝ-EDIT International Music Documentary Film Festival
Ακαδημίας 57, Αθήνα
Κινηματογράφος «ODEON OPERA»

Μουσικές ιστορίες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε τους Doors κατά την διάρκεια του πεντάμηνου ταξιδιού του συγκροτήματος το  1968, στην Β. Αμερική ή την μοναχική πορεία του Freddie Mercury, χωρίς τους Queen, στα τελευταία χρόνια της ζωής του;
Θα θέλατε να μάθετε λεπτομέρειες από την καθημερινή ζωή των Beatles, όπως τις εξιστορεί η μόνιμη τότε γραμματέας τους ή να παρακολουθήσετε την πορεία προς την καταξίωση για ονόματα όπως Spandau Ballet, Pulp, Alice Cooper, Nick Cave, Stone Roses;

Όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα μπορείτε να τα δείτε σε ένα μοναδικό festival, το IΝ-EDIT International Music Documentary Film Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, που ήρθε και στην Ελλάδα.
Καταπληκτικά νέα ντοκιμαντέρ είτε για σταρ της μουσικής όπως οι παραπάνω, είτε για άγνωστους μουσικούς που προσπαθούν να επιβιώσουν στο δύσκολο κόσμο αυτής της τέχνης.

Κάθε λάτρης της μουσικής θα πρέπει να το παρακολουθήσει και φυσικά το Red Umbrella θα είναι εκεί!

IΝ-EDIT International Music Documentary Film Festival

Κινηματογράφος «ODEON OPERA»
Ακαδημίας 57, Αθήνα
19 - 25 Φεβρουαρίου 2015,   11:00 – 24:00.
Εισητήρια και Πληροφορίες στο www.in-edit.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.