• Ακολουθήστε μας
Ο τσαλαπετεινός των Πετραλώνων
Upupa Epops
Αλκμήνης 7, Πετράλωνα

Ο τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Όταν υπάρχει μεράκι και όραμα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν αλλά και να αλλάξουν σε αυτή την πόλη.  Μια παρέα φίλων κατάφερε να μεταμορφώσει δύο παλιά οικήματα του 1930 με κοινή αυλή δημιουργώντας ένα μαγαζί που θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από ταινία εποχής, με τις κατάλληλες όμως πινελιές που το εντάσσει στο σήμερα.

Το Upupa Epops βρίσκεται στα κάτω Πετράλωνα παράλληλα της Πειραιώς. Μακριά από τις γνωστές πλέον πιάτσες της περιοχής ο φανταστικός αυτός χώρος είναι αρμονικά ενταγμένος στην όμορφη και ήσυχη  γειτονιά.

Υπέροχη μπάρα και μοναδικά coctails και μια μικρή παραφωνία στις τιμές που ελπίζω γρήγορα να επισημανθεί και διορθωθεί. Γιατί όταν βρεθείς σ' ένα όμορφο ποτάδικο θέλεις να μπορείς να πιεις χωρίς να σε βασανίζουν δεύτερες σκέψεις ...

Upupa Epops

All day - cocktail bar
Αλκμήνης 7, Πετράλωνα
Καθημερινά από τις 10 το πρωί

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.