• Ακολουθήστε μας
Μια υπέροχη βόλτα
Εκδρομή στο Σούνιο
Σούνιο

Μια υπέροχη βόλτα

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ίσως η πιο κλασική ημερήσια εκδρομή των παιδικών μας χρόνων και των Κυριακάτικων ραντεβού της πρώτης ενηλικίωσης, εφόσον υπήρχε διαθέσιμο όχημα.

Μια βόλτα ως το Σούνιο, ξεκινά πάντα με επίσκεψη στον επιβλητικό ναό του 5ο αιώνα π.Χ που ήταν αφιερωμένος στον θεό Ποσειδώνα.

Σε περίπτωση που δεν πετύχετε κοσμοσυρροή λόγω των επισκεπτών στο αρχαιολογικό μνημείο, συνεχίζετε λίγο πιο πέρα στο Naos Cafe Restaurant με τη θέα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Σε γενικές γραμμές παρέχει καλής ποιότητας υπηρεσίες και ο κατάλογός του μπορεί να ικανοποιήσει μεγάλη γκάμα απαιτήσεων. Αν πάλι ο καιρός και η διάθεσή σας το επιτρέπουν δοκιμάστε μια βουτιά στους κολπίσκους που θα συναντήσετε! Σε περίπτωση πολυκοσμίας, επιλέξτε να δοκιμάσετε την τύχη σας λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα.

Εκδρομή στο Σούνιο

65 χλμ. από την Αθήνα
Ναός Ποσειδώνα
Εισιτήριο: Ολόκληρο: €8, Μειωμένο: €4
Η μειωμένη τιμή ισχύει για όλους τους επισκέπτες κατά το διάστημα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου εκάστου έτους.
Ημέρες Ελευθέρας Εισόδου
6 Μαρτίου - Μνήμη Μελίνας Μερκούρη
18 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα Μνημείων
18 Μαΐου - Διεθνής Ημέρα Μουσείων
Tο τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου κάθε έτους
28 Οκτωβρίου
Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από 1ης Νοεμβρίου έως 31ης Μαρτίου
Naos Cafe Restaurant
Ανοικτά καθημερινά 09:00 - 19:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.