• Ακολουθήστε μας
Ο απόλυτος παράδεισος παιχνιδιού!
Playmobil FunPark
Μάτσα 9, Κηφισιά

Ο απόλυτος παράδεισος παιχνιδιού!

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα παιδικό μου όνειρο που τελικά πραγματοποιήθηκε. Μια σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με αυτό, είναι πως άργησε μερικές δεκαετίες… Δυστυχώς δεν είμαι πλέον παιδάκι για να το απολαύσω...
Όμως επειδή πάντα η ζωή συνεχίζεται και προχωρά, μόλις έμαθα την ύπαρξη του Playmobil Fun Park, δεν έχασα την ευκαιρία το επισκεφτώ συνοδεύοντας τα παιδιά μου!
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, για ηλικίες από 18 μηνών έως 12 ετών, τίγκα στο Playmobil. Μπροστά στα μάτια τους ξετυλίγεται ένας μαγευτικός κόσμος με φιγούρες, κάστρα, μεσαιωνικές πόλεις, πειρατές και ιππότες, στην άλλη μεριά θα αντικρίσουν από μοντέρνα σπίτια μέχρι τηλεκατευθυνόμενα οχήματα.
Και ακόμα αν έχετε την εντύπωση πως κάτι τέτοια ενθουσιάζουν μόνο τα αγόρια, ένας ροζ πλανήτης γεμάτος κοριτσίστικες φιγούρες και θέματα θα ξετρελάνει και τις νεαρές δεσποινίδες.
Επίσης όσο τα παιδιά θα παίζουν, εσείς μπορείτε να απολαύσετε ήσυχοι τον καφέ σας στο Coffee Shop. Καλή διασκέδαση λοιπόν σε όλη την οικογένεια!

Playmobil FunPark

Μάτσα 9, Κ. Κηφισιά
Τηλ:2108000018
Ώρες: Δευτέρα - Πέμπτη 10πμ-8μμ
Παρασκευή & Σάββατο 10πμ-9μμ
Κυριακή 10:00-20:30
Είσοδος: Δευτέρα-Παρασκευή 8€, Σαββατοκύριακο 9€
Γονείς-συνοδοί δωρεάν

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.