• Ακολουθήστε μας
Κάθε μέρα, κάθε ώρα
ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Αναπαύσεως 11, Μετς

Κάθε μέρα, κάθε ώρα

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το Μετς πριν ακόμα αναπτυχθούν οι άλλες περιοχές διασκέδασης είχε το δικό της στίγμα, πιο κουλτουρέ από τα στέκια του Κολωνακίου, και πιο κυριλάτο από τα στέκια των Εξαρχείων.  Εδώ μπορείς να βρεις τους πάντες.  Πλούσιους αλλά και φτωχούς, μεγάλης ηλικίας αλλά και φοιτητές, ντόπιους αλλά και τουρίστες..  Όλοι αυτοί μπορεί να περάσουν από το εστιατόριο Ολύμπιον.

Το Ολύμπιον λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες την ημέρα.  Μπορείς να αρχίσεις με πρωινό καφέ, να συνεχίσεις με ούζο και μεζέ, τσιμπολογήματα στα ενδιάμεσα και βραδινό, όλα χωρίς γκουρμέ απαιτήσεις, αλλά τίμιες και οικονομικές.  Το παράξενο της υπόθεσης είναι μπορεί να καθίσεις να παραγγείλεις  και στο τέλος να σου έρθει κάτι άλλο διότι σε πρόλαβαν άλλοι. Όμως αξίζει και απαιτείται να περάσεις από τη βιτρίνα για να είσαι σίγουρος ότι έχει αυτό που θες, παρόλο που οι σερβιτόροι είναι ενήμεροι και εξυπηρετικοί.

Εμείς πήραμε γιουβαρλάκια, γεμιστά, χωριάτικη σπανακόπιτα, και σταμναγκάθι  Ήπιαμε κρασί χύμα. Στο τέλος μας πρόσφεραν γλυκό με παγωτό.  Πληρώσαμε 22€.

Έχει όλη τη γκάμα των μαγειρευτών της Ελληνικής κουζίνας που δεν τα μαγειρεύεις σπίτι σου γιατί δεν τα τρώνε οι άλλοι.  Άλλα πόσο μπορείς να φας.

ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Αναπαύσεως 11, Μετς

Τηλ. 210 9244388

~10 – 15€ το άτομο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.