• Ακολουθήστε μας
Το μυστικό των Χριστουγέννων
Το μυστικό του Αϊ-Βασίλη

Το μυστικό των Χριστουγέννων

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η δική μας χαρά όλα αυτά τα χρόνια είναι να ανακαλύπτουμε ώστε να μαθαίνετε πρώτα απ' όλους αυτά που θ απογειώσουν την κάθε μικρή ή μεγάλη δική σας στιγμή.

Έτσι σήμερα σας προτείνουμε ένα υπέροχο παιδικό παραμύθι που σίγουρα δεν έχει στη συλλογή του το παιδί ή το βαφτιστήρι σας. Ο λόγος απλός, μόλις κυκλοφόρησε, και θα έλεγα πως μυρίζει φρεσκοτυπωμένο χαρτί, όμως τα δικά μου παιδιά μόλις το διαβάσαμε, είπαν ότι μυρίζει Χριστούγεννα και σίγουρα κάτι γνωρίζουν καλύτερα από 'μένα!

“Το μυστικό του Αϊ-Βασίλη”  είναι ένα παραμύθι γραμμένο με τρόπο χιουμοριστικό, συνδυάζει το πραγματικό με το φανταστικό και πετυχαίνει να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Μέσα απ τις σελίδες του γνωρίζουμε άγνωστες ...πτυχές του Αϊ-Βασίλη, των ταράνδων, επαναπροσδιορίζουμε το έλκηθρο, τα δώρα, τα γκι, ακόμα και την άχνη ζάχαρη πάνω στους κουραμπιέδες!

Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας μέσα από μια απόρρητη αποστολή που καλείστε να φέρετε εις πέρας αυτά τα Χριστούγεννα!!!

Το μυστικό του Αϊ-Βασίλη

Κείμενο: Αλίκη Γιαννάκη,
Eικονογράφηση: Πέτρος Μπουλούμπασης,
32 σελίδες,
A' έκδοση: Νοέμβριος 2015,
ISBN: 978-960-93-7551-1
Περισσότερα για το που και πως θα το αποκτήσετε

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.