• Ακολουθήστε μας
Αναλύοντας τον Μορφέα
Ύπνος Project
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Αναλύοντας τον Μορφέα

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ένα φεστιβάλ για κάτι που όλοι βιώνουμε καθημερινά. Μια προσέγγιση για την πιο απλή και φυσική ανάκτηση δυνάμεων που αναζητά το σώμα και το πνεύμα.

Τι να συμβαίνει άραγε στο σώμα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου; Την ώρα που το υποσυνείδητο οργιάζει και τα απωθημένα μας παίρνουν τον χρόνο που τους αναλογεί.

Hypnos Project, ένα φεστιβάλ της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, περιλαμβάνει έκθεση έργων μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, περφόρμανς, sleepovers, ηχητικά έργα και περιπατητικές δράσεις, συζητήσεις, θεατρική παράσταση, και μια ολονυχτία - βιωματικό δρώμενο, στη Στέγη στις 29 Μαΐου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Hypnos Project και ανακαλύψτε μέσα από τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα τους λόγους και την αναγκαιότητα βάσει της οποίας περνάμε το 1/3 της ζωής μας μαζί του!

Ύπνος Project

Μέχρι 19 Ιουνίου 2016
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα, τηλ: 210 900 5 800
Πρόγραμμα Hypnos Project

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.