• Ακολουθήστε μας
Βραδινά βήματα
Η Milonga του Δρόμου
Τέλος πεζόδρομου Ερμού

Βραδινά βήματα

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Το ταγκό γνωρίζει μια άνθιση τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, με σχολές και στέκια για χορό να δημιουργούνται πλέον σε κάθε συνοικία. Φυσικά δεν είναι οι κοινές με την Αργεντινή κακές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που έφεραν αυτό το φαινόμενο, αλλά μάλλον το κοινό ταμπεραμέντο και πάθος που δένει τους δύο λαούς.
Milonga είναι ένα είδος πιο ελεύθερου ταγκό αλλά σημαίνει παράλληλα και συνάντηση για χορό, είτε χορεύεις είτε απλώς θαυμάζεις. Μια τέτοια συνάντηση μπορείτε να πετύχετε τις Δευτέρες τα βράδια στο τέλος του πεζόδρομου της Ερμού και πραγματικά να σας καταπλήξει.
Οι μουσικές ξεκινούν, τα ζευγάρια παίρνουν τα βήματα τους και εκεί στο κέντρο της αρχαίας μας πόλης, δημιουργείται μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα. Θα’ θελα βέβαια να είχα κάνει κάποια μαθήματα, ώστε να περάσω από τους θεατές στη πλευρά των χορευτών, αλλά υπάρχει πάντα και η επόμενη φορά!

Η Milonga του Δρόμου

στο τέλος του πεζόδρομου της Ερμού, λίγο πριν την οδ. Πειραιώς (στο σημείο που γίνεται το παζάρι την Κυριακή)
Δευτέρες από τις 22:00 μέχρι τις 03:00
Πληροφορίες: 6936754351
Είσοδος ελεύθερη
 

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Dance
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.