• Ακολουθήστε μας
Ψυχογράφημα επι σκηνής
Άγριος σπόρος
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94

Ψυχογράφημα επι σκηνής

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Μια εξαιρετική δουλειά βασισμένη σε κείμενο του συγγραφέα Γιάννη Τσίρου, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά και για λίγες ακόμα παραστάσεις στο θέατρο "Επί Κολωνώ" από την ομάδα "Νάμα", σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη.

Ο Σταύρος ζει από την καντίνα που έχει στήσει σε μια απόμερη παραλία, πουλώντας, μαζί με την κόρη του, σουβλάκια τα καλοκαίρια στους τουρίστες.

Η εξαφάνιση ενός Γερμανού τουρίστα δημιουργεί στην τοπική κοινωνία ένα μυστήριο που ψάχνει τη λύση του, οι κατηγορίες οργιάζουν, ενώ οι φήμες για δολοφονία πυκνώνουν. Σιγά-σιγά όλοι θα θυμηθούν ότι η καντίνα είναι αυθαίρετη, ενώ τα συρτάρια της είναι γεμάτα χρέη. Αν και οι έρευνες τελικά θα στραφούν αλλού, τίποτα πλέον δεν θα είναι όπως πριν...

Ο Άγριος σπόρος είναι μια παράσταση που ξεχωρίσαμε και σας παροτρύνουμε να την δείτε.

Άγριος σπόρος

Παραστάσεις : Έως : 31/1/2017
Σκηνοθεσία::Ελ. Σκότη
Ερμηνεύουν: Τ. Σπυριδάκης, Ντ. Γιαννακοπούλου, Ηλ. Βαλάσης.
Διαρκεια : 105 '
Επί Κολωνώ
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94,Κολωνός, τηλ.: 2105138067
Πληροφορίες : Απόγ.: Σάβ. 6 μ.μ., Τετ. 7.30 μ.μ. Βραδ.: Δευτ., Τρ. 9 μ.μ., Κυρ. 9.30 μ.μ.
Τιμη : € 17, 15, 14 (Σάβ., Κυρ.), € 15, 12 (Δευτ.-Τετ.).

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.