• Ακολουθήστε μας
Με τον δίσκο της χρονιάς
Steven Wilson
Άλσος Στρατού - Γουδή
Badminton Theater

Με τον δίσκο της χρονιάς

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Το γεγονός ότι μία γυναίκα χάνει δύο παιδιά και σύζυγο από επίθεση στο σχολείο, δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να χαροποιήσει κανέναν.  Πόσο μάλλον να σε κάνει να γράψεις τραγούδι όπως έκανε ο Steven Wilson.
Όμως ο καλλιτέχνης ο οποίος έρχεται σε μερικές μέρες στην Ελλάδα ( 5 Μαΐου) έχει την τάση να γράφει για αυτά που τον θυμώνουν και τον στεναχωρούν, βρίσκοντας ομορφιά ακόμα και σε θέματα που είναι καταθλιπτικά.

Ο Steven Wilson έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των “Porcupine Tree” και θεωρείται ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου.
Στην συναυλία που θα δώσει στο Badminton θα έχει 2 μέρη.  Το πρώτο θα περιλαμβάνει κομμάτια από την τελευταία του δουλειά “Hand. Cannot. Erase”, ενώ το δεύτερο θα περιλαμβάνει κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει, καθώς και παλαιότερα
.
Από τους καλλιτέχνες που πραγματικά αξίζει κάποιος να δει! Εμείς έχουμε ήδη πάρει εισιτήρια και σας συστήνουμε να προμηθευτείτε και εσεις σύντομα.

Steven Wilson

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016
Badminton Theater
Άλσος Στρατού - Γουδή
Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήρια: 25,30 , 35 , 40 , 45 ευρώ
Προπώληση: viva.gr , 11876 , abcd.gr , 210-8840600
καταστήματα Public, Media Markt, Ianos, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.