• Ακολουθήστε μας
Προορισμός Αθήνα
European Best Destination 2017

Προορισμός Αθήνα

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Αθήνα και πάλι Αθήνα, αυτό καλούμαστε να δηλώσουμε μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2017 για να αναδειχθεί η πόλη μας ως ο "Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός" στα πλαίσια του διαγωνισμού European Best Destination 2017!

Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να προβληθεί ακόμα περισσότερο η Αθήνα σε ένα διεθνές κοινό. Είναι η τρίτη φορά που η πόλη μας είναι υποψήφια, ενώ το 2016 κατάφερε να σκαρφαλώσει στη 2η θέση της λίστας, όπως αυτή προέκυψε από τις ψήφους του κοινού.

Φέτος, με τη συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να αναδείξουμε την Αθήνα ως τον καλύτερο προορισμό της χρονιάς στην Ευρώπη! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν κρατά πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε ψήφος είναι πολύτιμη για την πόλη μας! Με ένα κλικ τώρα εδώ  www.vote.ebdest.in δηλώστε τώρα την προτίμησή σας χωρίς άλλες αναβολές αφού η ψηφοφορία διαρκεί έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017.

European Best Destination 2017

Η ψηφοφορία διαρκεί έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017
Για συμμετοχή στην ψηφοφορία πατήστε εδώ www.vote.ebdest.in

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.