• Ακολουθήστε μας
Μόνο η αγάπη
Μία Ημέρα / One Day

Μόνο η αγάπη

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Σε λίγες ημέρες οι απανταχού της γης ερωτευμένοι θα γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Με διάθεση να ξεφύγω από τετριμμένες προτάσεις στο πνεύμα της συγκεκριμένης γιορτής αποφάσισα να σας προτείνω μια ταινία που μιλά για την ουσία του έρωτα.

To "One Day" εστιάζει στην πορεία ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που βάδισαν ο καθένας δικό του δρόμο. H Έμα και τον Ντέξτερ συναντιούνται για 20 χρόνια μία μέρα κάθε χρόνο, η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν το χιούμορ ή η συγκίνηση είναι αυτό που μ' έκανε ν' αγαπήσω αυτή την ταινία. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από αυτή την υπέροχη ιστορία, που πριν μεταφερθεί στην οθόνη είχε ήδη γίνει best seller, μπορεί κάποιος να επαναπροσδιορίσει την έννοια της ζωής, του έρωτα, της φιλία και κυρίως το ρόλο που διαδραματίζουν κάποιοι άνθρωποι στις ζωές μας...

Μία Ημέρα / One Day

 

Δραματική κομεντί 2011
Διάρκεια: 108'
Σκηνοθεσία Λόνε Σέρφιγκ
Παίζουν: Αν Χαθαγουέι, Τζιμ Στάρτζες, Πατρίσια Κλάρκσον
Δείτε εδώ το trailer

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.