• Ακολουθήστε μας
Προσοχή στα τρένα
1ο Φεστιβάλ Βοτανικού ''Κάτω από τις Γραμμές
Βοτανικός

Προσοχή στα τρένα

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η συνοικία πήρε το όνομά της από έναν κήπο και τραγουδήθηκε πολύ στα λαϊκά τραγούδια. Στα δυτικά του Δήμου της Αθήνας, δίπλα στις γραμμές, υπήρξε και υπάρχει ακόμη σαν μια υποβαθμισμένη περιοχή, με μοναδική όμως ατμόσφαιρα.
Τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί εκεί ένα μεγάλο κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας της πόλης. Καλώς ή κακώς ο Βοτανικός σήμερα αλλάζει, ελπίζουμε όμως να μη χαθεί αυτός ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του.
Αυτές τις ημέρες ξεκινάει μια προσπάθεια από τους εκεί εγκατεστημένους ¨χώρους πολιτισμού¨ για την καθιέρωση ενός φεστιβάλ με σκοπό την ανάδειξη της συνοικίας αυτής. Το πρώτο λοιπόν Φεστιβάλ Βοτανικού με τίτλο 'Κάτω από τις Γραμμές' (18/9 - 22/9) είναι γεγονός και πιστεύουμε ότι αξίζει να το επισκεφτεί κανείς.
Κάθε χώρος θα συμμετέχει με διάφορα καλλιτεχνικά προγράμματα (θέατρο, εκθέσεις, χορός, μουσική κλπ). Εμείς σας προτείνουμε την τελευταία ημέρα, που θα φιλοξενήσει και τη μεγάλη εκδήλωση. Τρεις σκηνές, σε διαφορετικά σημεία, θα υποδεχτούν σχήματα από τον χώρο της jazz, ethnic και κλασσικής μουσικής.
Προβλέπεται πολύ καλό!

1ο Φεστιβάλ Βοτανικού ''Κάτω από τις Γραμμές

22 Σεπτεμβρίου
Οι σκηνές συναυλιών :
Στην οδό Καστοριάς, μπροστά από το La Soiree De Votanique και την Αθηναϊδα
Στην πλατεία του Πρ. Δανιήλ, μπροστά από τους ''Θεσσαλούς''
Στην οδό Πέλλης, μπροστά από την ''Μπιέλα”
Αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο εδώ
Η είσοδος σε όλα τα Live την τελευταία ημέρα είναι ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.