• Ακολουθήστε μας
Η αδρεναλίνη ψηλά
EJEKT Festival 2017 Day 2
Πλατεία Νερού, Φάληρο
Πλατεία Νερού, Φάληρο

Η αδρεναλίνη ψηλά

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Το EJEKT Festival συνεχίζει με τη δευτερη μέρα του την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Στη σκηνή του ομορφότερο open-air χώρου της Αθήνας που δεν είναι άλλο από την Πλατεία Νερού στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, θα ανέβουν οι Kasabian και οι Jesus And Mary Chain, για να μας προσφέρουν ακόμα μια αξέχαστη φεστιβαλική εμπειρία!

Οι Kasabian είναι η μπάντα που μπορεί να κάνει τους πάντες να μην σταματούν να χορεύουν καθώς έχουν τη μαγική συνταγή που τους επιτρέπει να γράφουν τραγούδια που κατακτούν τα charts και γεμίζουν γήπεδα !

Οι The Jesus And Mary Chain αποτελούν μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής, ο Peter Hook, εμβληματική μορφή της βρετανικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος των Joy Division και New Order, επιστρέφει και αυτός στη σκηνή του EJEKT Festival μαζί με τους The Light για να παρουσιάσει στην ολότητά του το περίφημο “Unknown Pleasures”. Οι Of Montreal είναι η επιτομή της experimetal pop μπάντας της σύγχρονης ανεξάρτητης μουσικής, ενώ τους Black Hat Bones όσοι τους έχουν δει επί σκηνής, γνωρίζουν ότι τα live τους είναι ένα πάρτι γεμάτο αδρεναλίνη!

EJEKT Festival 2017 Day 2

Kasabian,The Jesus And Mary Chain & More
14 Ιουλίου 2017
Πλατεία Νερού, Φάληρο
Εισιτήρια από 40€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.