• Ακολουθήστε μας
Με αύρα θαλασσινή
Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου
Βεάκειο Θέατρο
Βεάκειο Θέατρο

Με αύρα θαλασσινή

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

H παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» ταξιδεύει ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και αν την πετύχετε στα πλαίσια των καλοκαιρινών σας διακοπών αξίζει να την παρακολουθήσετε.

Όμως αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου κάνει στάση στο Βεάκειο θέατρο και σίγουρα, σε συνδυασμό με το θαλασσινό αεράκι που θα φτάνει στον λόφο του Προφήτη Ηλία αποτελεί πρώτης τάξεως πρόταση για έξοδο.

Χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του 2016. Με όχημα τη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και τον ποιητικό λόγο του Νίκου Καββαδία η παράσταση του Θέμη Μουμουλίδη, με τις μουσικές και τα τραγούδια του που εχουν περάσει  στο DNA της μουσικής μας μνήμης εξακολουθούν να αποκαλύπτουν και να φωτίζουν κάθε φορά, τις πολυάριθμες διαστάσεις του ποιητικού έργου του ποιητή.

Η κινηματογραφικής σύλληψης αφήγηση της παράστασης ζωντανεύει με τις ερμηνείες των Στέλιου Μάινα, Σταύρου Ζαλμά, Ελισάβετ Μουτάφη, πολλών ακόμη ηθοποιών, χορευτών και μουσικών επί σκηνής.

Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017
Βεάκειο Θέατρο  Πειραιάς
Εισιτήρια από 10€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.