• Ακολουθήστε μας
Ταξίδι σε άλλη εποχή
Ο βαφτιστικός
Ακαδημίας 59-61, Αθήνα
Θέατρο Ολύμπια

Ταξίδι σε άλλη εποχή

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Αφού λοιπόν η Λυρική, αρχίζει και μπαίνει στη συνείδησή μας, έστω και ως τόπος βόλτας και αναψυχής, ας μιλήσουμε για μια υπέροχη παράσταση που αυτές τις ημέρες ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Ολύμπια.

Τη σεζόν που πέρασε είχε χαρακτηριστεί ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Φυσικά αναφερόμαστε στον "Βαφτιστικό" του Σακελλαρίδη που κατάφερε να συνδυάσει ένα κείμενο με ενδιαφέρουσα πλοκή και συνεχείς ανατροπές κωμικού χαρακτήρα, μουσική κεφάτη και μελωδική. Σίγουρα δεν είναι άλλωστε τυχαίο, το γεγονός ότι πολλά από τα τραγούδια του έργου, όπως τα "Στο στόμα, στο στόμα", "Τον καιρό εκείνο τον παλιό", εκδόθηκαν στη συνέχεια αυτοτελώς και αποτέλεσαν μεγάλες επιτυχίες της εποχής.

Ο εξαιρετικός μελωδικός πλούτος, το χιούμορ και ο τρόπος που το έργο απέδωσε μια ολόκληρη εποχή, είναι τα βασικά στοιχεία που του χάρισαν διαχρονική δημοφιλία.

Ο βαφτιστικός

Οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
21, 22, 23, 26, 30 Οκτωβρίου & 2, 6 Νοεμβρίου 2016
Θέατρο Ολύμπια
Ώρα έναρξης: 20.00
Τιμές εισιτηρίων: €15, €25, €30, €35
Τιμή παιδικού & φοιτητικού εισιτηρίου: €10
Περιορισμένης ορατότητας: €7, €10, €12, €20
Στην δεύτερη παράσταση της παραγωγής, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 θα διατεθούν 150 εισιτήρια για ανέργους, στην τιμή των €5.
Προπώληση εισιτηρίων
Ταμεία Θεάτρου Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, Αθήνα, Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο
Τηλ. κέντρο: 210 36 62 100
Ηλεκτρονική προπώληση: www.nationalopera.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.