• Ακολουθήστε μας
Ο Λάνθιμος συναντά τον Ευριπίδη
Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού

Ο Λάνθιμος συναντά τον Ευριπίδη

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιώργος Λάθιμος στην ταινία "Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού" χτίζει ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο νοητά στον αρχαίο μύθο της Ιφιγένειας και παράλληλα έναν χειροπιαστό τρόμο που μετουσιώνεται σε θυσία.

Ο Στίβεν, επιτυχημένος καρδιοχειρουργός και παντρεμένος με δύο παιδιά, αναπτύσσει φιλίες με τον Μάρτιν, ένα ορφανό 16χρονο αγόρι, που «διεισδύει» αργά και μεθοδικά στην οικογένειά του με ολέθριες συνέπειες.

Η ταινία έλαβε το βραβείο σεναρίου στις Κάννες Πρόκειται για μια σκληρή και άκρως απαισιόδοξη οπτική για την ανθρώπινη φύση, που εντάσσει με επιτυχία στοιχεία που ξεκινούν από το αρχαίο δράμα και φτάνουν μέχρι τη σύγχρονη δραματουργία. Δεν είναι ταινία για όλα τα γούστα, όμως αρκετοί από εσάς σίγουρα θα την λατρέψετε!

Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού

The Killing of a Sacred Deer
Δραματική Αγγλο-ιρλανδική ταινία 2017
Διάρκεια: 121'
Σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος
Με τους: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι
Στους κινηματογράφους
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.