• Ακολουθήστε μας
Σαν στο μεγαλο μηλο
The Burger Times
Κωνσταντινουπόλεως 14, Γλυφάδα

Σαν στο μεγαλο μηλο

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Έχουμε γίνει New York.
Τα μαγαζιά που υιοθετούν το χάμπουργκερ και τον αμερικάνικο τρόπο σερβιρίσματος πληθαίνουν.
Όμως αν προσφέρεις χάμπουργκερ από την γνωστή  ράτσα βοοειδών Black Angus σε κάνει να ξεχωρίζεις και αν αυτό που προσφέρεις καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του πελάτη τότε διακρίνεσαι.
Το όνομα του μαγαζιού που μας άρεσε λέγεται The Burger Times.  Κάτι σαν τους New York Times αλλά σε πιο νόστιμο.  Το μενού τυπικό ενός αμερικάνικου hamburger house με πλήθος αμερικάνικων λέξεων που δεν μπορώ να αποφύγω.
Εμείς πήραμε Buffalo Wings που ταίριαζαν με την περιγραφή τους γιατί ήταν πραγματικά ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου. Από σαλάτες μία Tomato & Avocado με αρκετά και όπως πρέπει ώριμα κομμάτια αβοκάντο.  Ένα Fried Chicken Burger, με το κοτόπουλο να είναι τραγανό από έξω και ζουμερό μέσα και ένα Shroom Burger μοσχαρίσιο μπιφτέκι ψημένο όπως το ζήτησα με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί.  Όλα τα μοσχαρίσια μπιφτέκια δίνονται σε τρία βάρη , 100 γρ πολύ λίγο (παιδικό) 200 γρ καλό και 285 γρ για πολύ πεινασμένους.  Με δύο μεγάλα ποτήρια μπύρας πληρώσαμε 40€.
Πιστεύω ότι άξιζε. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε.

The Burger Times

Κωνσταντινουπόλεως 14 Γλυφάδα
Τηλέφωνo:
210-8920959
Δευτέρα κλειστά
Τρι - Παρ 17:00-0:00
Σαβ-Κυρ 13:00-0:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.