• Ακολουθήστε μας
Με στιλ Ιταλικό...
Η Τέλεια Ομορφιά

Με στιλ Ιταλικό...

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Είχα την ευκαιρία να τη δω στο σινεμά πριν λίγους μήνες και ομολογώ πως τη λάτρεψα όσο λίγες ταινίες, όμως δεν πήρα απόφαση να σας την προτείνω γιατί δεν ανήκει στην κατηγορία ταινιών που προσωπικά ονομάζω ως "κοινής αποδοχής" από τους φίλους του κινηματογράφου.
Τι τελικά ήταν αυτό που μου άλλαξε τη γνώμη; Μα φυσικά ένα βραβείο Όσκαρ, στην κατηγορία της ξενόγλωσσης ταινίας. Ίσως η πιο αθώα και ανιδιοτελής κατηγορία που, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, τα μέλη της ακαδημίας αφήνουν στην άκρη τα πρέπει και τα μη της Αμερικάνικης ορθότητας και αποθεώνουν τη μαγεία της 7ης τέχνης.
"Η Τέλεια Ομορφιά" του Πάολο Σορεντίνο λοιπόν, έχει όλα τα συστατικά που κάνουν το Ευρωπαικό σινεμά να ξεχωρίζει και την απαιτούμενη φινέτσα και στιλ Ιταλικής ταινίας με έντονες επιρροές μιας σύγχρονα εξελιγμένης Φελινικής γραφής. Εξαιρετική η ερμηνεία του Τόνι Σερβίλο, αν και τις εντυπώσεις (αλλά κυρίως τις φαντασιώσεις) κλέβει μια Παρτιζάνα, ετών 49 παρακαλώ, ονόματι Σαμπρίνα Φερίλι.
Δεν κρύβω πως ζήλεψα το soundtrack των πάρτι της ταινίας και για το λόγο αυτό αν εσείς γνωρίζετε dj ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, το Red Umbrella είναι πρόθυμο να οργανώσει άμεσα θεματικό πάρτι για όλους εσάς!

Η Τέλεια Ομορφιά

La Grande Bellezza
Ιταλια 2013
Διάρκεια: 142'
Δείτε το trailer
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.