• Ακολουθήστε μας
Το δικό σου Kon-Tiki
Σχεδίασε την δική σου σχεδία
Πεντέλης 11, Παλαιό Φάληρο
Ίδρυμα Ευγενίδου

Το δικό σου Kon-Tiki

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τα παιδιά έχουν την ικανότητα να μας εκπλήσσουν με τα ταλέντα και τον υψηλό βαθμό αφομοίωσης πληροφοριών και τεχνικών δεξιοτήτων που μπορούν να αναπτύξουν σε ελάχιστο χρόνο.
Αν αισθάνεστε πως το καμάρι σας κρύβει μέσα του έναν πολυτάλαντο μηχανικό φροντίστε να επισκεφθείτε το ίδρυμα Ευγενίδου τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα αυτού του μήνα.
Εκεί τα παιδιά, ηλικίας 10 έως 12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζητήματα όπως η άνωση και οι αρχές της πλεύσης, ενώ στη συνέχεια χωρισμένα σε ομάδες θα συνεργαστούν με σκοπό να κατασκευάσουν μία πλωτή σχεδία. Οι διαδικασίες σχεδιασμού που θ' ακολουθήσουν δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από αυτές που επιλέγουν και οι μηχανικοί . Μετά κάθε ομάδα θα δοκιμάσει τη σχεδία που έφτιαξε στο νερό ώστε να διαπιστώσει αν τελικά το δημιούργημά της θα επιπλεύσει ή θα βουλιάξει...
Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια και η συμμετοχή είναι αυτά που μετράνε γι' αυτό δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να ζήσουν αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία ή ακόμα επικοινωνήστε αυτό το μήνυμα στους ενδιαφερόμενους γονείς του κύκλου γνωριμιών σας!
 

Σχεδίασε την δική σου σχεδία

19,20,26,27/10
Ίδρυμα Ευγενίδου
Πεντέλης 11. Παλ. Φάληρο,
Τηλ. 210 9469626
Ώρα 10:00
Διάρκεια:90'
Για παιδιά 10 έως 12 ετών
Είσοδος ελεύθερη
Προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής εδώ
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.