• Ακολουθήστε μας
Νύχτα στο μουσείο
Βραδινή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης
Μουσείο Ακρόπολης
Μουσείο της Ακρόπολης

Νύχτα στο μουσείο

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Το  Be a Greek με την 6η δράση που διοργανώνει θα μας χαρίσει ένα αξέχαστο δίωρο ταξίδι σε μια φανταστική για την Αθήνα εποχή μέσα από μια ξενάγηση σε ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως, το Μουσείο Ακρόπολης!

Κατά τη βραδινή ξενάγηση μας σε αυτό από τον πιστοποιημένο Ξεναγό της Be a Greek, θα μπορέσουμε να μάθουμε και να θαυμάσουμε μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι Μετόπες του Παρθενώνα, απολαμβάνοντας την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα!

Μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους για να απολαύσουμε τα πανέμορφα εκθέματα του Μουσείου κάτω από τον φωτισμένο Παρθενώνα!

Βραδινή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017
Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 19:30
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος Ξενάγησης: 10€ / άτομο
Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου).
Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου.
Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα
Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.