• Ακολουθήστε μας
Υπάρχω γιατί υπάρχουμε
Η χαμένη τιμή της Katharina Blum
Πειραιώς 84, Αθήνα

Υπάρχω γιατί υπάρχουμε

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Όταν η νεαρή Καταρίνα, ετοιμαζόταν για το αποκριάτικο πάρτι, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τι θα επακολουθούσε εκείνης της μαγικής νύχτας.
Το ίδιο σίγουρα κι εσείς, όμως πιστέψτε με πως αξίζει τον κόπο να το ανακαλύψετε. Αρκεί να βρεθείτε στο bios και να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παράσταση 'Η χαμένη τιμή της Katharina Blum' του νομπελίστα συγγραφέα Heinrich Böll. Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη υπήρξε σημείο αναφοράς για τον γερμανικό κινηματογράφο στα μέσα των 70's.
Όμως, αν και αυτά ανήκουν στο παρελθόν, η ομάδα Ubuntu καταφέρνει να δημιουργήσει μια παράσταση που μιλά για το σήμερα, το διασυρμό του ενός από κάθε είδους νόμιμες ή παράνομες εξουσίες και το βρώμικο ρόλο των ΜΜΕ. Η σκηνοθεσία της Ελεάνας Τσίχλη ευρηματική και άμεση, σαν να σε βουτά από το γιακά μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο και δεν σε αφήνει παρά μόνο όταν έχει πια φτάσει η στιγμή για το χειροκρότημα...
Πραγματικά απολαύσαμε αυτή την παράσταση γι' αυτό και προσφέρουμε διπλές προσκλήσεις σε 2 τυχερούς φίλους μας. Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σας! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σας δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 31/10, στις 13:30.

Η χαμένη τιμή της Katharina Blum

Ομάδα Ubuntu
Βios Cinémathèque
Πειραιώς 84, Αθήνα
τηλ: 210 3425335
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη
Παράταση παραστάσεων έως 26/11
Ώρα : 21.00
Είσοδος : 10 ευρώ
Διάρκεια : 60’
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.