• Ακολουθήστε μας
Ριξ' το στο κολύμπι
Πισίνες

Ριξ' το στο κολύμπι

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Το ζεστό καλοκαιράκι στην πόλη μπορεί να γίνει απολαυστικό με μακροβούτια στα δροσερά νερά μιας πισίνας. Έτσι επιλέξαμε περιπτώσεις κολυμβητηρίων με καλή αναλογία αξίας - κόστους και σας τις παρουσιάζουμε:
Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου: 50αρα πισίνα, αλλά και μια παιδική. Μόνο με συνδρομή. Για όσους φιλοδοξείτε να το συνεχίσετε κι όταν δροσίσει, ενημερώνουμε πως η πισίνα είναι και θερμαινόμενη!
Κολυμβητήρια OAKA: Πισίνες ...Ολυμπιακών προδιαγραφών. Εδώ θα βρείτε ανοιχτή και κλειστή πισίνα. Ωράριο λειτουργίας ικανοποιητικό, χρέωση και ανά επίσκεψη και με κάρτα πολλαπλών επισκέψεων. Περισσότερα
Κολυμβητήριο Πειραιά: Με θέα τον Αργοσαρωνικό! Προσφέρει επίσης πολλά προγράμματα εκγύμνασης για μικρούς και μεγάλους. Δυνατό σημείο πέρα από τη θέση του είναι και το χαμηλό κόστος. Περισσότερα
Καλές βουτιές!

Πισίνες

Χαϊδάρι
Αγωνιστών Στρατοπέδου & Αθηνών
Τηλ.: 2105819601
ΟΑΚΑ
Κηφισίας 37
Τηλ: 2106868435
Πειραιάς
Πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλα
Τηλ.: 210 4136355

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.