• Ακολουθήστε μας
Ποιανού σειρά είναι τώρα ;
Playce Cafe
Βασίλη Λογοθετίδη 14, Αθήνα

Ποιανού σειρά είναι τώρα ;

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το μότο του μαγαζιού είναι "Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή μεγαλώνουμε, αλλά μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε". Νομίζω ότι έχουν δίκιο. Ο χώρος μοιάζει με παιδική χαρά αλλά τα "παιδιά" εδώ είναι μεγαλύτερα.
Ονομάζεται Playce και είναι τόσο παιχνιδιάρικο, με τρελιάρικο διάκοσμο (οι παλιές καρέκλες έχουν μετατραπεί σε vintage στολίδια) και προσφέρει υπέροχο διπλό καπουτσίνο.
Έχει πάνω από 300 επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία μπορείς να παίξεις με την παρέα σου. Το ωραίο είναι ότι τα παιχνίδια είναι προσεγμένα. Δεν είναι φθαρμένα και δεν τους λείπει κάτι. Ακόμα και να είσαι μόνος, μπορείς να συμμετάσχεις σε παιχνίδια που έχουν κενό σε παίκτες. Ακόμα και αν δεν ξέρεις τους κανόνες. Για αυτό το λόγο υπάρχει το "παιχνιδογνωστικό" προσωπικό, που μπορεί να εξηγήσει τις λεπτομέρειες ή και να σου προτείνει παιχνίδια.
Γίνετε παιδιά και βάλτε τη φαντασία και τη στρατηγική σας να δουλέψουν. Το Playce βρίσκεται στους Αμπελόκηπους αλλά έχει και μεγαλύτερο αδερφάκι που βρίσκεται στη Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου 128 στου Ζωγράφου.

Playce Cafe

Βασίλη Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι
Τηλ. 2106990753
Playce Cafe Ζωγράφου
Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου 128,Ζωγράφου
Τηλ. 2107755060
Ανοιχτά καθημερινά
από 14.00 το μεσημέρι έως 2.00 το βράδυ
Συμμετοχή:
1€ για απεριόριστη ώρα και απεριόριστα παιχνίδια

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.