• Ακολουθήστε μας
Game of Thrones
Life
Ιφικράτους 52 στο Χαλάνδρι

Game of Thrones

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τα προάστια τώρα δικαιώνονται.  Είτε βόρεια πας είτε νότια εκείνο που θα αναζητήσεις είναι η δροσιά και η καλή διασκέδαση.  Υπάρχουν μέρη που μπορούν να τα προσφέρουν όπως αυτό που πήγαμε εμείς στο Χαλάνδρι, στο Life. 
Είναι από αυτά που λένε all day bars, που μπαίνεις μέσα και ξεχνάς να φύγεις, αρχίζοντας με ένα καφέ συνεχίζοντας με κάποιο γεύμα και τελειώνοντας με κάποιο κοκτέιλ και ωραία μουσική το βράδυ. Παρεμπιπτόντως αν θέλετε να θεωρείστε in θα πρέπει να πάρετε το κοκτέιλ Game of Thrones, μιας και άρχισε η καινούργια σεζόν της σειράς.  Η μουσική που παίζεται στο Life είναι ένα μείγμα από ήχους funky, rock και jazz. 
Υπάρχουν δύο πρωτοτυπίες στο μαγαζί. Πρώτη είναι ότι στο δεύτερο όροφο μπορείς να παίξεις επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σου.  Η δεύτερη ότι έχει καθιερώσει το θεσμό του take away cocktail όπου με τιμές που ξεκινούν από 4,90€ φεύγεις με το αγαπημένο σου cocktail σε πλαστικό ποτήρι.

Life

Ιφικράτους 52 στο Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 2106896292
Happy hour με ποτά από 5€
Ανοικτά όλη μέρα και  Σάββατο έως τις 4.00-5.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.