• Ακολουθήστε μας
Disco Time
33 ΣΤΡΟΦΕΣ
Αντήνορος 42, Αθήνα

Disco Time

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εδώ δεν ερχόμαστε να λικνιστούμε στους ήχους της μουσικής πίνοντας ένα ποτό και συζητώντας. Εδώ ερχόμαστε να χορέψουμε. Το ποτό είναι συνοδευτικό.
Από τις λίγες Disco που υπάρχουν στην Αθήνα. Ο χώρος, κοντά στο ξενοδοχείο Caravel, κατεβαίνεις τα σκαλιά και βρίσκεσαι σε άλλη εποχή. Βρίσκεσαι στη δεκαετία των '70. Έχει είσοδο που σου δίνει το δικαίωμα για το πρώτο ποτό. Και μπαίνεις μέσα.
Δερμάτινοι καναπέδες για μεγάλες παρέες, έντονος φωτισμός με πολλά χρώματα και με πολλές discoballs, μεγάλη πίστα με τον απαιτούμενο καθρέφτη για να βλέπεις αν κάνεις τις κινήσεις του Τραβόλτα σωστά. Τι άλλο θέλεις;
Και ερχόμαστε στο κέφι. Γίνεται απίστευτο κέφι. Όλοι προσπαθούν. Προσπαθούν να θυμηθούν. Προσπαθούν να μιμηθούν. Προσπαθούν να διακωμωδήσουν. Δεν έχει σημασία, γίνεται χαμός και όλοι διασκεδάζουν. Η μουσική είναι απίστευτη, καλύπτει τα 60'-70'-80' αλλά και τα 90'. Παίζουν γνωστοί DJs από Ελλάδα & εξωτερικό. Η δισκοθήκη που διαθέτει είναι ατέλειωτη.
Τα ποτά είναι καλής ποιότητας. Μην περιμένετε τα εξωτικά ποτά των εξειδικευμένων μπαρ, αλλά δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι. Γιατί έχει τρία μπαρ – το Tropical, το Classic και το Wine, που προσφέρουν διαφορετικές επιλογές και σε λογικές τιμές.
Έχει και εστιατόριο για όποιους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι για να πάρουν δυνάμεις. Θα το έλεγα κάπως τσιμπημένο.
Το μαγαζί ανοίγει στις 10.30. Το χορευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 12 ακριβώς.

33 ΣΤΡΟΦΕΣ

Club - restaurant - bar
Αντήνορος 42 (δίπλα στο Κάραβελ)
Τηλ. 2107250000
ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Είσοδος και ποτό στα BAR Τιμή 10€ Δεύτερο ποτό: 8€
Φιάλες απλές κομπλέ (χωρίς άλλη επιβάρυνση) Τιμή: 80€
ΣΑΒΒΑΤΟ: Είσοδος και ποτό στα BAR Τιμή 10€
Δεύτερο ποτό: 8€
Φιάλες απλές κομπλέ (χωρίς άλλη επιβάρυνση) Τιμή: 90€
Διαθέτουν και parking

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.