• Ακολουθήστε μας
Εξερεύνηση στο υπέδαφος
Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας
Πανεπιστημιούπολη
Μουσείο Ορυκτολογίας & Πετρολογίας

Εξερεύνηση στο υπέδαφος

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πριν το καλοκαίρι είχαμε επισκεφθεί οικογενειακώς  το Μουσείο Ορυκτολογίας  και Πετρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εκτίθενται  ορυκτά, πολύτιμοι  λίθοι και μετεωρίτες που μας εντυπωσίασαν ιδιαιτέρως, συλλογιζόμενοι ότι πρόκειται   για πανέμορφους θησαυρούς που χάρισε η φύση. Τα μικρά χάρηκαν πολύ που ενσάρκωσαν  το ρόλο του χρυσοθήρα  και πειραματίστηκαν με τις  «μαγικές» ιδιότητες κάποιων κρυστάλλων.

Mε αφορμή λοιπόν τα "Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας"  που θα λάβουν χώρα στις 30 Νοεμβρίου, καθώς και στις  7 &14 Δεκεμβρίου, σας  προτρέπουμε να πράξετε το ίδιο,

Οι υπεύθυνοι του μουσείου διοργανώνουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ξεναγήσεις για όλη την οικογένεια προκειμένου να "εκπαιδεύσουν" τον επισκέπτη ώστε να  να φύγει  και με γνώσεις  πέρα από την απλή μνήμη της εικόνας των υπέροχων εκθεμάτων.
Παράλληλα, πραγματοποιείται  για τρίτη χρονιά η «Έκθεση Ελλήνων Συλλεκτών Ορυκτών», με συλλογές ορυκτών από όλο τον κόσμο.

Έκτακτη συμμετοχή του Τσιριδείου Ιδρύματος από τη Λευκωσία, με μοναδικά σε φυσική ομορφιά και σπανιότητα εκθέματα.

Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας

Κυριακές 30/ 11, 7/12 και 14/12

Ωρες 10.00 - 14.00

Το Μουσείο Ορυκτολογίας & Πετρολογίας, βρίσκεται στο ισόγειο του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, είσοδος από τη κεντρική πύλη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε.
Επικοινωνία:
Τηλ. 2107274112, 2107274180, 2107274124

Γενική είσοδος 2 ευρώ
(Δωρεάν συμμετοχή στα διαδραστικά παιχνίδια)

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

Επίσημη Ιστοσελίδα

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.