• Ακολουθήστε μας
Μια αλλιώτικη φαμίλια
Η οικογένεια Μπελιέ
Θερμοπυλων 49, Μοσχάτο

Μια αλλιώτικη φαμίλια

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το Γαλλικό σινεμά πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας συγκινεί με τις έντονες πινελιές συναισθημάτων αλλά και χιούμορ που συχνά προβάλει.
"Η οικογένεια Μπελιέ" μας μιλά για την καθημερινότητα της Πώλα που είναι μαθήτρια γυμνασίου, κι έχει μια διαφορετική οικογένεια, αφού οι γονείς και ο αδερφός της είναι κωφάλαλοι. Ταυτόχρονα
ασχολείται ενεργά στη λειτουργία της οικογενειακής φάρμας με αγελάδες.

Όταν θα γνωρίσει το αγόρι που τη συγκινεί αποφασίσει να πάει μαζί του στην χορωδία για ν' ανακαλύψει ότι έχει μοναδικό ταλέντο στο τραγούδι...

Η ταινία δεν είναι καθόλου "βαριά" αλλά έξυπνη και έντονα συναισθηματική. Κατάφερε να κερδίσει το κοινό με πάνω από 7.000.000 εισιτήρια ως σήμερα. Μιλά ξεκάθαρα για τη σχέση της διαφορετικότητας με την αγάπη, την πρόκληση, την τόλμη και πάνω απ' όλα τη θέληση!

Μάθαμε ότι αυτές τις ημέρες θα προβληθεί στο Σινέ Κήπος του Μοσχάτου όμως δεν θα δυσκολευτείτε να τη βρείτε και σε άλλα σινεμά αυτό το καλοκαίρι.

Η οικογένεια Μπελιέ

La Famille Belier

Γαλλο-Βελγική ταινία,
Κομεντί 2014
Διάρκεια: 106'
Σκηνοθεσία Ερίκ Λαρτιγκό
Με τους: Καρίν Βιάρ, Φρανσουά Νταμιέν, Ερίκ Ελμοσνινό, Λουάν Εμερά

Από 6/7/2015
Σινέ Κήπος
Θερμοπυλών 49 & Κνωσού, Μοσχάτο, τηλ.: 2104810790
Εισιτήρια: 6€, παιδιά & άνω των 65 4€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.