• Ακολουθήστε μας
Έξοδος για ψάρι
Ψαροκόκαλο
Βίκτωρος Ουγκώ 10, Κερατσίνι

Έξοδος για ψάρι

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Το όνομα του δηλώνει αυτό που μένει στο πιάτο σου, στο τέλος του δείπνου σου εκεί, το "Ψαροκόκαλο".  Κάναμε αρκετή ώρα να το βρούμε γιατί χάσαμε μία έξοδο της Εθνικής αλλά στο τέλος αποζημιωθήκαμε. Ο χώρος διαφέρει από την καινούργια τάση του άσπρου μαγαζιού με τα πολλά φώτα. Είναι πιο σκοτεινό, με φωτογραφίες όλων των διάσημων που έχουν φάει κατά καιρούς εκεί.  Γύρω γύρω από την κλειστή τζαμαρία υπάρχουν φυτά που σου δημιουργούν ένα αίσθημα κήπου. 

Καθόμαστε στο τραπέζι και η ευγενική ιδιοκτήτρια έρχεται να μας εξηγήσει το σουξέ το μαγαζιού, το καβούρι παϊδάκι και το καβούρι σπέσιαλ. Εμείς πήραμε το καβούρι παϊδάκια.  Το καβούρι κόβετε σε κομματάκια ώστε να είναι πιο εύκολο να το φας και να μη λερωθείς και πολύ.  Το συνοδέψαμε με μία σαλάτα ανάμεικτη, κουτσομούρες που θαρρείς που πήδησαν από μόνες τους στο τηγάνι της μαγείρισσας, θράψαλο γεμιστό και ένα ωραίο μαστιχωτό πλοκάμι χταπόδι.  Ήπιαμε τσίπουρο εμφιαλωμένο.

Η εξυπηρέτηση τους φιλικότατη.  Μας άλλαξαν τα πιάτα μας τρεις φορές, μας έφεραν δύο φορές αρωματικά μαντηλάκια για να καθαριστούμε από τα καβούρια.

Και στο τέλος ραβανί σπιτικό.  Η παρέα έλεγε και ξαναέλεγε ότι το φτιάξανε στο ταψί του παστίτσιου.  Δεν έμεινε ψίχουλο.  Και για όλα αυτά για τρία άτομα κόστισαν 74€.

Ψαροκόκαλο

Βίκτωρος Ουγκώ 10, Κερατσίνι
Τηλ:  2104323010
Καθημερινά εκτός Δευτέρας από τις 6:00 το απόγευμα
Σαββατοκύριακο από τις 12:00 το μεσημέρι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.