• Ακολουθήστε μας
40 χρόνια επιτυχίες!
Σχεδόν σαράντα
Πειραιώς 206, Ταύρος
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

40 χρόνια επιτυχίες!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η ηλικία των σαράντα είναι ένα ορόσημο για τον άντρα που σπάνια περνά από τη ζωή του χωρίς να του δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και (έστω και παροδικά) συμπλέγματα Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια αναδρομή σε όλες τις ηλικιακές φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι να σαράντα και με τη "βούλα";

O Γιώργου Χατζηπαύλου είναι αυτή τη χρονιά "Σχεδόν Σαράντα" και αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους εμάς σε μια παράσταση που η αποδοχή του κόσμου την έκανε viral! Έτσι, πέρα από τους αρχικούς σχεδιασμούς, προστέθηκε ακόμη μια ακόμη ημέρα ανά βδομάδα και παράλληλα παρατείνεται έως και την Κυριακή 24 Απριλίου.

Μια παράσταση που, με πολύ ευρηματικό χιούμορ, λύνει την απορία αν τελικά ένας άντρας πραγματικά μεγαλώνει, τι ακριβώς αλλάζει πάνω του μετά τα σαράντα και πως θα είναι οι σημερινοί σαραντάρηδες όταν γεράσουν. Παράλληλα προσφέρεται δωρεάν, ως ένθετο, ο χρηστικός οδηγός επιβίωσης "Ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες"!

Απολαύστε το!!!

Σχεδόν σαράντα

Stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ.: 2103418550
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Έως Κυριακή 24 Απριλίου 2016
Σάββατο στις 21:30
Κυριακή στις 20:00
Εισιτήρια:
8€ προπώληση https://www01.forth-crs.gr/ticketshop/mcf/theatra.exe?PM=P1&id=00021_000...
10€ (Ταμείο, την ημέρα της παράστασης)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.