• Ακολουθήστε μας
Αργεντίνικο love story με στυλ!
Μεσοτοιχίες
Ιερά Οδός 48, Αθήνα
Ταινιοθήκη της Ελλάδας

Αργεντίνικο love story με στυλ!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η ταινία “Μεσοτοιχίες” βγήκε στις αίθουσες κατακαλόκαιρο, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην έχει πέσει στην αντίληψή σας. Το στόρι αναφέρεται στις παράλληλες μοναχικές ζωές ενός web designer και μιας αρχιτεκτόνισσας, με φόντο το Μπουένος Άιρες. Η συνάντηση των δυο ηρώων μοιάζει αναπόφευκτη και εκεί ξεκινά μια πλοκή γεμάτη φρεσκάδα, σεναριακή φαντασία αλλά και ερωτικά συναισθήματα, γιατί True Love Will Find You In The End όπως θα διαπιστώσετε!
Η ταινία ξεχειλίζει στυλ σε κάθε επίπεδο, από τη σκηνογραφία, τις γωνίες λήψης, το μοντάζ και τις μουσικές επιλογές, μέχρι τον τρόπο που προβάλλεται η χωροταξία της μεγαλούπολης. Ο σκηνοθέτης της, Γκουστάβο Ταρέτο, έκανε ιδιαίτερα γνωστό τ’ όνομά του στη χώρα μας, αποσπώντας (με τις “Μεσοτοιχίες”) το πρώτο βραβείο “Χρυσή Αθήνα” στις Νύχτες Πρεμιέρας. Κάποιοι ίσως σπεύσουν να πουν πως αντλεί στοιχεία Γούντι Άλεν. Όπως και να ‘χει σας διαβεβαιώνω ότι θα διακρίνετε έντονο προσωπικό στυλ και μια υπέροχη αίσθηση αποχωρώντας από το σινεμά, αυτό άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο;

Μεσοτοιχίες

Sidewalls/Medianeras
Κυκλοφορία:2011-Διάρκεια: 95'
Που θα το δείτε
Ταινιοθήκη της Ελλάδας
Ιερά Οδός 48, Αθήνα
Τηλ. 2103609695
Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 20:00, 22:15
Σαβ-Κυρ 18:45, 20:00, 22:15
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.